Arkadaşlar artık android kullanmıyorum. Bloguma yeni yazılar eklemiycem. Şimdiye kadar beni takip eden herkese çok teşekkür ediyorum, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın ;)

Bloguma sahip çıkacak biri varsa görüşebiliriz...

ANDROID ICIN HÜRRİYET UYGULAMASI

Android için Hürriyet uygulaması çıktı.

Bu programda emeği geçen çıkmasında yardımcı olan herkese teşekkürler.

Android marketten indirebilirsiniz...
































Türkçe HTC HERO

Kullanılan rom: Kimera 1.6
Kullanılan program; Morelocale 2

















ANDROID ICIN COMPASS

Android için pusula uygulaması markette aratıp bulabilirsiniz...:)


ANDROID ICIN IM+

Android için en kullanışlı msn programı olan im+, ücretli bir program bu yüzden Türkiye deki kullanıcılarımız markette bulamayabilir :( Bu yüzden benim aşağıda vermiş olduğum link e tıklayıp indirebilirsiniz... Programı ilk açtığımızda bir hesap almamız gerekiyor bunu içinde MSN e tıklıyoruz ve yeni bir hesap alıyoruz daha sonra ise mail adresimizi ve şifremizi giriyoruz daha sonra OK e basıyoruz. Şimdi ise hesabımızı üzerine tıklıyoruz ve program bağlanıyor daha sonrada android de msn keyfine başlıyoruz:...:) ( unutmadan; markete yönlendirme yapabilir biraz bekleyip markete girdikten sonra back tuşuyla geri gelerek devam edebilirsiniz ;)) Link: WTF!!!

ANDROID ICIN DESTEK

selam arkadaşlar android ile aklınıza takılan sorularınız, zor durumda kaldığınızda yardım almak için msn adresim...


androidestek@hotmail.com.tr



NDrive - ANDROID ICIN TURKCE NAVIGASYON PROGRAMI

selam arkadaşlar NDrive programı android için yapılmış en iyi program şu an için :) öncelikle yazının en altındaki linklerden programı indiriyoruz sonra NDrive klasörünü sd card a atıyoruz (root kısmına) ve programı ( NDrive_9.2.15_rc3.apk ) adlı dosya ile gerçekleştiriyoruz :) Daha sonra WiFi bağlantınızı kapatıp programı açıyorsunuz yoksa sizi android markete yönlendiriyor çünkü bu programın yeni versiyonu mevcut fakat yeni versiyonu kullanmak için belirli bir miktar para ödemek gerekiyor :( ilk açılışta karşımıza ( All maps expired ) yazılı bir uyarı gelecek ve OK diyip geciyoruz. Daha sonra gizlilik sözleşmesini kabul edip kullanıcı hakları bölümüne geliyoruz ondan sonra Map e tıklıyoruz :) Daha sonra karşımıza uyarı cıkıyor ve kullandığımız haritanın süresinin dolduğundan bahsediyor, bu durumda Türkiye haritasının üstüne tıklıyoruz ve sonra unlock seçeneğini seçiyoruz :) Web e tıklıyoruz ve karşımıza çıkan pencereye ( Enter the serial number provied. ) Ok deyip Serial numaramızı yazıyoruz. Serial numarası için ise NDKG.exe olan dosyayı çalıştırıyoruz :) ve Get new butonuna tıklıyoruz daha sonrada bize vermiş olduğu serial i telefonumuza yazıyoruz, ( son hanesi 0 sıfır dikkat edin ! ) daha sonra Ok e basıyoruz ve karşımıza bir pencere açılıyo onada No diyoruz :) Şimdi telefondaki kodları oklarla gösterdiğim yerlere yazıp Generate tuşuna basıyoruz ve bize alt kısımda 4 tane aktivasyon kodu verecek istediğinizi girip işlemi tamalayabilirsiniz :) Daha sonra programı Türkçe yaparak kullanabilirsiniz, İyi eğlenceler... Unutmadan GPS i açmayı unutmayın ;) LİNKLER:... Hepsini tek link yaptım :) WTF!!

BÜTÜN ANDROİDLER İÇİN HÜCRE MESAJI

Arkadaşlar iPhone kullanıp hücre mesajını unutmuş olabilirsiniz. Fakat android için bu özellik süper işliyor. Hep beraber bu olayın nasıl yapıldığına bakalım.

Öncelikle settings e giriyoruz.



Daha sonra call settings e girip cell broadcast a basıp tik i etkinleştiriyoruz.



Etikinleştirme yaptıysanız bir alt taraftaki menü açılmış olacaktır. Alttaki menüye girip resimdeki ayarı yaptıktan sonra (sadece turkcell için) maç saatini bekleyebilirsiniz.