Arkadaşlar artık android kullanmıyorum. Bloguma yeni yazılar eklemiycem. Şimdiye kadar beni takip eden herkese çok teşekkür ediyorum, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın ;)

Bloguma sahip çıkacak biri varsa görüşebiliriz...

NDrive - ANDROID ICIN TURKCE NAVIGASYON PROGRAMI

selam arkadaşlar NDrive programı android için yapılmış en iyi program şu an için :) öncelikle yazının en altındaki linklerden programı indiriyoruz sonra NDrive klasörünü sd card a atıyoruz (root kısmına) ve programı ( NDrive_9.2.15_rc3.apk ) adlı dosya ile gerçekleştiriyoruz :) Daha sonra WiFi bağlantınızı kapatıp programı açıyorsunuz yoksa sizi android markete yönlendiriyor çünkü bu programın yeni versiyonu mevcut fakat yeni versiyonu kullanmak için belirli bir miktar para ödemek gerekiyor :( ilk açılışta karşımıza ( All maps expired ) yazılı bir uyarı gelecek ve OK diyip geciyoruz. Daha sonra gizlilik sözleşmesini kabul edip kullanıcı hakları bölümüne geliyoruz ondan sonra Map e tıklıyoruz :) Daha sonra karşımıza uyarı cıkıyor ve kullandığımız haritanın süresinin dolduğundan bahsediyor, bu durumda Türkiye haritasının üstüne tıklıyoruz ve sonra unlock seçeneğini seçiyoruz :) Web e tıklıyoruz ve karşımıza çıkan pencereye ( Enter the serial number provied. ) Ok deyip Serial numaramızı yazıyoruz. Serial numarası için ise NDKG.exe olan dosyayı çalıştırıyoruz :) ve Get new butonuna tıklıyoruz daha sonrada bize vermiş olduğu serial i telefonumuza yazıyoruz, ( son hanesi 0 sıfır dikkat edin ! ) daha sonra Ok e basıyoruz ve karşımıza bir pencere açılıyo onada No diyoruz :) Şimdi telefondaki kodları oklarla gösterdiğim yerlere yazıp Generate tuşuna basıyoruz ve bize alt kısımda 4 tane aktivasyon kodu verecek istediğinizi girip işlemi tamalayabilirsiniz :) Daha sonra programı Türkçe yaparak kullanabilirsiniz, İyi eğlenceler... Unutmadan GPS i açmayı unutmayın ;) LİNKLER:... Hepsini tek link yaptım :) WTF!!

12 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

ses dosyası bozuk olduğundan kurulum olmuyor. çok uğraştım acaba yanlış mı indirdim dedim tekrar indirdim fakat yine aynı problem ile karşılaştım.
düzeltilmesini ve düzeltildiğinde haber verilmesini rica ederim arkadaşlardan :)

Unknown dedi ki...

Evet rar dosyası içindeki MaryEN.zbi dosyası bozuk. Eğer hali hazırdaki diğer zbi dosyalardan birini kopyalayıp ismini MaryEN.zbi olarak değiştirip SD karta atarsan sorun çözülüyor. Sadece İngilizce seçeneği ortadan kalkıyor ve aynı sesten iki adet oluyor.

Bu arada paylaşım için çok teşekkürler, çok makbule geçti.

Unknown dedi ki...

Hem indirilen dosyanın düzeni hem de anlatımın harikalığı için çok teşekkürler. Daha önce çok crack'li program kurdum farklı telefonlarıma ilk kez bu kadar sade ve kolay bir anlatım gördüm. Tek seferde kurdum gitti :) Emeğinize sağlık...

Prometheus dedi ki...

rardan cıkarırken rcr hatası verıyor

akifemre dedi ki...

arkadaşlar aktivasyon kodu üretmiyor program.
neyi yanlış yapıyorumdur?

Arda Çam dedi ki...

öncelikle paylaşımiçin teşekkürler..

vodafone 945 var. android2.1. programı kuruyorumve dediklerini yapıyorum.ancakprogramı çalıştırdıgımdasankiçalıştıracak gibi yapıp atıyorana ekrana beni. yani programı bir türlü çalıştıramıyorum. yardım edersen sevinirim..

ıspartalı dedi ki...

GERÇEKTEN HARİKA BİR YAZILIM. BU PROGRAMI ANDROİD İŞLETİM SİSTEMLİ TABLET PC YE KURDUM ÇOK BAŞARILI
EMEĞE GEÇENLERE TŞK EDERİM

ciga dedi ki...

programı yukledım fakat gps yok uyarısı alıyorum cihazda igo navigasyonda yüklü onda sıkıntı yok acaba ndrive içinde gps ile ilgili bir ayarmı yapmak gerekiyor

Erhan dedi ki...

Bende de GPS yok hatası veriyor. Ne yapmalı? HTC Desire HD

f_conq dedi ki...

igonun program ve haritası toplam 310 mb bunun ise 95 mb igodan iyi olduğunu düşünmüyorum yinede kurup deneyeceğim objektif olmak için

S. NEVA TUNÇ dedi ki...

vodafone 945 var. android2.1. programı kuruyorumve dediklerini yapıyorum.ancakprogramı çalıştırdıgımdasankiçalıştıracak gibi yapıp atıyorana ekrana beni. yani programı bir türlü çalıştıramıyorum. yardım edersen sevinirim..

Yorum Gönder